Τηλ.::
Ruixin Energy Equipmnet
Ruixin Energy Equipmnet

Τελειότητα καινοτομίας

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚρεμάστρα μετρητών πίεσης καλωδιώσεων

1,5 ίντσα που ανοίγει την κρεμάστρα μετρητών πίεσης καλωδιώσεων για Downhole

1,5 ίντσα που ανοίγει την κρεμάστρα μετρητών πίεσης καλωδιώσεων για Downhole

  • 1,5 ίντσα που ανοίγει την κρεμάστρα μετρητών πίεσης καλωδιώσεων για Downhole
  • 1,5 ίντσα που ανοίγει την κρεμάστρα μετρητών πίεσης καλωδιώσεων για Downhole
1,5 ίντσα που ανοίγει την κρεμάστρα μετρητών πίεσης καλωδιώσεων για Downhole
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Baoji της Κίνας
Μάρκα: Ruixin
Πιστοποίηση: API
Αριθμό μοντέλου: 1.25inch-1.75inch
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2-3 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1 σύνολο 3 εβδομάδες
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα: 1.5inch άνοιγμα της κρεμάστρας μετρητών πίεσης καλωδιώσεων εργαλείων ΜΕΓΕΘΟΣ: 1.25inch-1.75inch
Σύνδεση: 15/16UN 1-1/16UN
Υψηλό φως:

Άνοιγμα της κρεμάστρας μετρητών πίεσης καλωδιώσεων

,

Κρεμάστρα μετρητών πίεσης καλωδιώσεων 1

,

5 ίντσας

1,5 ίντσα που ανοίγει την κρεμάστρα μετρητών πίεσης καλωδιώσεων

   

Ι. επισκόπηση:

Το εργαλείο ανοίγματος είναι ένα εργαλείο για downhole τα όργανα, με το ανώτερο όριο που συνδέονται με τη βασική σειρά εργαλείων και το χαμηλότερο όριο που συνδέεται με το αντι-ανοδικό εργαλείο μετακίνησης. Κατά να υποβάλει το downhole εργαλείο, η χαμηλότερη ένωση του εργαλείου ανοίγματος συνδέεται με το αντι-ανοδικό εργαλείο μετακίνησης, και αφότου η απελευθέρωση είναι επιτυχής, η ανώτερη ένωση του εργαλείου ανοίγματος και του κυλίνδρου εξάγεται από κοινού. Το χαμηλότεροι κοινό και αντι-ανοδικό εργαλείο μετακίνησης αφήνεται στο φρεάτιο για τη λειτουργία. Αφότου τελειώνουν τη λειτουργία, η χαμηλότερη ένωση του χαμένου εργαλείου χειρός μπορεί να αλιευθεί έξω από κοινού.

II.the δομικά χαρακτηριστικά:

Τα κύρια μέρη του εργαλείου ανοίγματος είναι ανώτερη ένωση, κύλινδρος, άνοιξη, ολισθαίνων ρυθμιστής και χαμηλότερη ένωση. Το ανώτερο όριο της ανώτερης ένωσης συνδέεται με τη σειρά εργαλείων, και το χαμηλότερο νήμα συνδέεται με τον κύλινδρο. Η χαμηλότερη ένωση μπορεί να κινηθεί πάνω-κάτω στο σπειροειδές αυλάκι στο χαμηλότερο όριο του κυλίνδρου στο πλαίσιο της δράσης της κυλινδρικής καρφίτσας της μηχανής άνοιξη, και τελικά το downhole εργαλείο μπορεί να πέσουν. Το ελατήριο και ο ολισθαίνων ρυθμιστής μπορούν μόνο να απελευθερώσουν τη χαμηλότερη ένωση. Δείτε το συνημμένο σχέδιο για τη δομή του χαμένου εργαλείου χειρός για τη συγκεκριμένη δομή.

ΙΙΙ. χρήση:

1) πηγαίνετε κάτω από καλά μετά από να συνδέσει τη χαμηλότερη ένωση με το αντι-ανοδικό εργαλείο μετακίνησης

2) Αφότου χαμηλώνουν το μετρητή πίεσης στην απαραίτητη θέση, ο κύλινδρος αποσυνδέεται από τη χαμηλότερη ένωση από τον προς τα κάτω κλονισμό, και όταν ανυψώνεται επάνω το εργαλείο, μπορεί να κριθεί εάν το άνοιγμα είναι επιτυχές από την αξία έντασης του μετρητή έντασης βαρούλκων.

(Σημείωση: 1) στο στάδιο του περιορισμού, η τρέχοντας ταχύτητα είναι σταθερή, και κανένας ισχυρός κλονισμός δεν επιτρέπεται

2) Για τη γεώτρηση που μπορεί να αναγκάσει το όργανο για να αποφορτιθεί, είναι απαραίτητο να διευθυνθεί η λειτουργία μετατόπισης πρώτα. )

IV. συνέλευση και αποσύνθεση:

1. συνέλευση 1) εγκαταστήστε την κυλινδρική καρφίτσα (No.7) στη χαμηλότερη ένωση (No.6), και καθορίστε την κυλινδρική καρφίτσα (No.7) με το setscrew (No.8) 2) Εγκαταστήστε τον ολισθαίνοντα ρυθμιστή (ακολουθία 4) από το χαμηλότερο όριο του κυλίνδρου (ακολουθία 2), κατόπιν εγκαταστήστε την καρφίτσα (ακολουθία 5) στον ολισθαίνοντα ρυθμιστή (ακολουθία 4) μέσω της τρύπας στον κύλινδρο (ακολουθία 2), κινήστε τον ολισθαίνοντα ρυθμιστή (ακολουθία 4) προς τα κάτω για να ευθυγραμμίσετε την περασμένη κλωστή τρύπα στον ολισθαίνοντα ρυθμιστή (ακολουθία 4) με την τρύπα φ 8 στον κύλινδρο (ακολουθία 2), και να καθορίσετε έπειτα την καρφίτσα με το setscrew (ακολουθία 8) 3) Εγκαταστήστε το ελατήριο (No.3) στο ανώτερο όριο του κυλίνδρου (No.2), και βιδώστε έπειτα την ανώτερη ένωση (No.1) με τον κύλινδρο (No.2), δίνοντας προσοχή στην εφαρμογή του λίπους στο νήμα βιδών 4) Τέλος, εγκαταστήστε τη χαμηλότερη ένωση (No.6) στο σπειροειδές αυλάκι του κυλίνδρου (No.2), και κάνετε τη χαμηλότερη ένωση (No.6) στο downhole κράτος όπως φαίνεται.

2. Αποσύνθεση

1) συμπιέστε το ελατήριο (ακολουθία 3) και πάρτε έξω τη χαμηλότερη ένωση (ακολουθία 6)

2) Ξεβιδώστε το setscrew (No.8) στη χαμηλότερη ένωση (No.6) και τρυπήστε έξω την κυλινδρική καρφίτσα με διατρητική μηχανή (No.7)

3) Στερεώστε τον κύλινδρο (ακολουθία 2), ξεβιδώστε την ανώτερη ένωση (ακολουθία 1), και πάρτε έξω το ελατήριο (ακολουθία 3) 4) Ξεβιδώστε το setscrew (ακολουθία 8), τρυπήστε έξω την καρφίτσα με διατρητική μηχανή (ακολουθία 5), και πάρτε έπειτα έξω τον ολισθαίνοντα ρυθμιστή (ακολουθία 4)

5) Καθαρίστε όλα τα μέρη και τα συγκεντρώστε εκ νέου για την επόμενη χρήση.

V. συντήρηση και συντήρηση:

1) Κατά τη χρησιμοποίηση, προσεκτικά ελέγξτε εάν η περασμένη κλωστή σύνδεση κάθε μέρους είναι σε καλή κατάσταση και χαλαρός, ώστε να αποτραπούν μερικά μέρη από να πέσει μακριά κατά να πάει κάτω από καλά και τα ατυχήματα αιτίας.

2) Μετά από την αποσύνθεση, ελέγξτε τους όρους υπηρεσιών των setscrews και των ελατηρίων εγκαίρως, και εφαρμόστε το λίπος για να εξασφαλίσετε παντού την κανονική χρήση των εργαλείων.

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή.

IV. χρήση:

1. Συνδέστε τη downhole σειρά ή το όργανο εργαλείων με το χαμηλότερο μέρος του αντι-κινώντας εργαλείου και σφίγξτε το νήμα

2. Ανυψώστε τη σειρά εργαλείων, εάν το νύχι καρτών ελέγχου μπορεί να αποσυθεί στο σώμα

3. Συνδέστε το ανώτερο όριο του αντι-κινώντας εργαλείου κάτω από το σχοινί ΚΑΠ, και σφίγξτε το νήμα (εάν το όργανο πέφτουν, είναι απαραίτητο να συνδεθεί το αντι-κινώντας εργαλείο με την ένωση μείωσης του εργαλείου μείωσης)

4. Εγκαταστήστε τη συγκεντρωμένη σειρά εργαλείων preventer εκρήξεων

5. Συγκεντρώστε το σύστημα πρόληψης επίγειων εκρήξεων

6. Ανοίξτε την πηγή και αφήστε τα εργαλεία να πάνε κάτω

7. Αφότου ολοκληρώνεται η λειτουργία, τα εργαλεία μπορούν να ανυψωθούν επάνω. Σημείωση: Κατά τρέξιμο μέσα και έξω από το εργαλείο, τη δεν θα είναι, ώστε να αποτραπεί το εργαλείο από την καταστροφή λόγω του νυχιού στερέωσης στον εσωτερικό τοίχο του σωλήνα ελαίου.

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή.

1,5 ίντσα που ανοίγει την κρεμάστρα μετρητών πίεσης καλωδιώσεων για Downhole 0

1,5 ίντσα που ανοίγει την κρεμάστρα μετρητών πίεσης καλωδιώσεων για Downhole 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Ruixin Energy Equipmnet

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Selina Qiang

Τηλ.:: 86 13571793445

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Ruixin Energy Equipmnet
Room 1901, Block A, District Building Saigao, Feng Cheng Five Road, Xi 'an Economic and Technological Development Zone, επαρχία Shaanxi
Τηλ.::00-86-13571793445
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Σειρά εργαλείων καλωδιώσεων προμηθευτής. © 2021 - 2023 rxwirelinetools.com. All Rights Reserved.